notícies i sala de premsa


notícies, imatges corporatives i banners TOC TOC

enrere llistat
Compartir

compartir aquest contingut:

La Tafanera Menéame Digg Facebook

xesco.cat, un espai interactiu en record de l'animador Xesco Boix

premsa EL CAE

data de publicació: 09/07/2009


El 21 de juliol farà 25 anys que va morir l’animador Xesco Boix. Són moltes les entitats i organitzacions que han decidit retre-li homenatge a través d’activitats a diferents pobles i ciutats de Catalunya. Per tal d’aglutinar totes les iniciatives i crear un espai on compartir informació sobre l’animador s’ha posat en funcionament www.xesco.cat

El Centre de Promoció de la Cultura Tradicional i Popular Catalana (CPCTPC), l’Amapei, Rialles, La Xarxa i el CAE en són els promotors i la Factoria qui n’ha fet el disseny.

El web consta d’una pàgina principal amb una agenda on s’hi poden cercar els actes relacionats amb en Xesco Boix que es fan a Catalunya a més de poder inserir activitats programades que no hi apareguin. Un apartat de notícies i un menú on s’hi pot trobar la biografia, la discografia i la bibliografia, els contes i cançons, material didàctic que han confeccionat algunes escoles per recordar-lo, notícies, l’hemeroteca, agenda, tres fòrums, una galeria de fotos, enllaços d’interès i un formulari per tal de contactar amb els dinamitzadors del web, el CAE.
La informació que conté cada un dels apartats del menú es complementa amb les aportacions que qualsevol persona hi vulgui fer, perseguint l’objectiu de crear un espai interactiu, de comentaris, activitats i preguntes i respostes.

La pàgina va entrar en funcionament el març del 2009 i romandrà activa, com a mínim, fins a finals d’any.


Per més informació: 938 725 789 (Nasi Muncunill) | 938 771 360 (Anna Surís)


Per reviure una actuació d'en Xesco, clica aquí